Avtentikacija

Rešitev za avtentikacijo HID ActivID

activid-4tress-blue 0Eno najbolj celovitih, zmogljivih, preprostih za namestitev in upravljanje ter tudi cenovno ugodnih rešitev za sistem varne večplastne in večfaktorske avtentikacije predstavlja HID ActivID(prej ActivIdentity 4TRESS).

Preberi več

Avtorizacijski strežnik HID 4TRESS AAA

ActivIdentity_4TRESSAAA_ServerProgramska oprema HID 4TRESS AAA predstavlja avtentikacijski strežnik, ki omogoča organizacijam uporabo enkratnih gesel za varen oddaljeni dostop in prijavo v različne omrežne ali spletne storitve. Generatorji enkratnih gesel lahko nastopajo v različnihi oblikah, na primer v programski obliki (soft token), v obliki naprave/kalkulatorja, pametnega ključa USB ali pametne kartice.

4TRESS AAA zagotavlja nadgradljivo rešitev za avtentikacijo, avtorizacijo in spremljanje. V organizacije prinaša centralizirano preverjanje avtentikacijskih zahtev, administracijo različnih avtentikacijskih politik in upravljanje z uporabniki. Tipični primer uporabe je uporaba enkratnih gesel za varen oddaljeni dostop in prijavo v spletne elektronske storitve ter vzpostavljanje varne povezave WLAN ali VPN.