Rešitve iStorage

Angleško podjetje iStorage postaja vodilni globalni proizvajalec izjemno varnih rešitev za hranjenje in prenašanje zaupnih poslovnih in osebnih podatkov.

Prenosni diski in pomnilniški ključi USB predstavljajo enega največjih izzivov informacijske varnosti, saj jih je zelo lahko izgubiti ali ukrasti. Posledice izgubljenih zasebnih in poslovnih podatkov so marsikdaj lahko usodne, zato je na teh napravah uvedba šifriranja podatkov in nadzora nad dostopom do podatkov nujno potrebna.

Kombinacija močnega overjanja dostopa z vnosom kode PIN na sami napravi in strojnega šifriranja podatkov zagotavlja najvišjo stopnjo zaščite proti kraji, izgubi ali neželenemu razkritju zaupnih poslovnih ali zasebnih podatkov.

 Primerjalna tabela varnih pomnilniških naprav iStorage

 

Varen prenosni disk diskAshur DT2

low DiskashurDT Angle 4 Focus 4Disk diskAshur DT2 predstavlja kakovostni namizni disk HDD z vgrajeno tipkovnico za PIN in z močnim strojnim šifriranjem podatkov po AES. Vse skrbi, da bi podatki padli v neprave roke, so odveč. USB 3.1 zagotavlja izjemno hiter prenos tudi večjih količin podatkov.

Preberi več

Varen prenosni disk diskAshur PRO2

low Pro2 FrontDisk diskAshur PRO2 predstavlja kakovostni prenosni disk HDD ali SSD z vgrajeno tipkovnico za PIN in z močnim strojnim šifriranjem podatkov po AES za najbolj zahtevne uporabnike. Vse skrbi, da bi podatki padli v neprave roke, so zares odveč, saj je zasnovan za različne mednarodne varnostne overitve (npr. FIPS 140-2 stopnja 3), USB 3.1 pa zagotavlja izjemno hiter prenos podatkov.

Preberi več

Varen prenosni disk diskAshur2

group colourDisk diskAshur2 predstavlja kakovostni prenosni disk HDD ali SSD z vgrajeno tipkovnico za PIN in z močnim strojnim šifriranjem podatkov po AES. Zasnovan je za varno prenašanje in shranjevanje podatkov. Vse skrbi, da bi podatki padli v neprave roke, so odveč. Z USB 3.1 se lahko pohvali z desetkrat hitrejšim delovanjem od svojega predhodnika.

Preberi več

Varen pomnilniški ključ USB datAshur Personal 2

datAshur Personal 2 with cap 1 1Pomnilniški ključ USB datAshur Personal 2 je ustvarjen za varno prenašanje in shranjevanje podatkov, za katere želite, da ostanejo zasebni. Vse skrbi, da bi podatki padli v neprave roke, so popolnoma odveč. Nova, nadgrajena različica varnega pomnilniškega ključa USB datAshur Personal se lahko pohvali z desetkrat hitrejšim delovanjem od svojega predhodnika (na podlagi USB 3.0), na voljo pa je tudi nova kapaciteta ključa, 64 GB.

Preberi več

Varen pomnilniški ključ USB datAshur PRO

datAshur PRO upright resPomnilniški ključ USB datAshur PRO je namenjen prenašanju in shranjevanju podatkov, za katere zares želite, da ostanejo zasebni. Vse skrbi, da bi podatki padli v neprave roke, so odveč. Ponaša se tudi z varnostno overitvijo NIST FIPS 140-2 stopnja 3.

Preberi več