Nova različica rešitve Cryptshare za varno elektronsko pošto

cryptshare3 logo 2014Podjetje Befine Solutions AG je v objavilo novo različico programske opreme Cryptshare za varno izmenjavo elektronske pošte in datotek brez količinskih omejitev.

Cryptshare različica 3.12 uvaja vrsto novih funkcionalnosti, med katere sodijo vmesnik za arhiviranje in upravljanje dokumentov, kontrolni seštevek (ang. »Checksum«) za preverjanje avtentičnosti poslanih in prejetih datotek, telemetrija ter razširjene zmožnosti funkcionalnosti samodejnega prenosa v njihovem lastnem Java API-ju.

Vmesnik za arhiviranje in upravljanje dokumentov

Vse podatke, ki jih uporabnik shranjuje in vnaša v različne sisteme za arhiviranje in upravljanje podatkov, je s pomočjo rešitve Cryptshare možno tja dostaviti popolnoma varno – šifrirano. Vmesnik je popolnoma prilagodljiv in ga je moč enostavno uvesti ter povezati z že obstoječimi namenskimi orodji za arhiviranje. Več…

»Checksums« za preverjanje poslanih in prejetih datotek

Kontrolni seštevki oz. »Checksums« so prikazani v dnevniku prenosov rešitve, natančneje v delu, ki prikazuje informacije o samem prenosu. Prav tako so informacije o kontrolnih seštevkih dodane metapodatkom, ki se nato prenesejo v izbran sistem za arhiviranje in upravljanje z dokumenti. Le-to deluje kot digitalni preizkus avtentičnosti, podobno kot podpis.

Posodobljena funkcionalnost samodejnega prenosa

Z novo različico rešitve Cryptshare lahko poslane datoteke oz. sporočila uporabnik prenaša popolnoma samodejno, brez nepotrebnega čakanja na vhodno e-sporočilo z informacijami o prihajajočem sporočilu oz. dokumentu. Na podlagi tega lahko podjetja še bolj učinkovito avtomatizirajo in optimizirajo svoje poslovne procese. Več…

Več o zadnji posodobitvi rešitve Cryptshare si lahko preberete tukaj.

Prav tako predlagamo, da se poglobite v opombe k tehničnim podrobnostim nove različice rešitve Cryptshare, za še boljšo seznanitev z vsemi novostmi.

Bi želeli preizkusiti rešitev Cryptshare?

 KONTAKTIRAJTE NAS!