HID Global med najboljšimi ponudniki rešitev za avtentikacijo v letu 2018

HID Logo.563b75591b07a.596e35e03a282HID Global, vodilni globalni ponudnik rešitev za zanesljivo identiteto, je danes razglasil, da ga je revija o poslovni varnosti Enterprise Security Magazine uvrstila med deset najboljših ponudnikov tehnologije večstopenjskega preverjanja pristnosti na svetu.

Po ugotovitvah strokovnjakov za varnost je večstopenjsko preverjanje pristnosti ena od najbolj kritičnih metod, ki zagotavlja, da do pomembnih podatkov dostopajo samo pooblaščene osebe, ščiti digitalne identitete in spletne informacije ter preprečuje lažen dostop, ki se zgodi po kraji uporabniškega imena in gesla.

Večstopenjsko preverjanje pristnosti rešuje ta problem s kombinacijo enega ali več »dejavnikov«: vključuje nekaj, kar imate (pametna kartica ali mobilna referenca na pametnem telefonu ali drugi mobilni napravi), nekaj, kar veste (npr. PIN) in nekaj, kar ste (biometrija). Večje število dejavnikov povečuje varnost, saj ustvarja dodatne ovire pri kraji računov in digitalnih identitet.

Podjetje HID Global velja za strokovnjaka pri zagotavljanju orodij za preverjanje in zaščito z večstopenjskimi tehnologijami preverjanja pristnosti za vlade, finančne ustanove, univerze, zdravstvena omrežja in podjetja. HID ima širok portfelj izdelkov za upravljanje in preverjanje identitet, je vodilno podjetje na področju pametnih kartic in ponuja napredne biometrične rešitve. Poleg tega HID nudi edinstvene, večslojne in močne možnosti za preverjanje pristnosti, ki izkoriščajo mobilno tehnologijo za zagotavljanje poenostavljenega in varnega dostopa.

Več tukaj.