Simulator Utimaco HSM CP5 (eIDAS & CC)

Utimaco simulator CP5Nemško podjetje Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM v regiji, je za namene preizkušanja in vrednotenja izdalo brezplačni namenski simulator, skladen z eIDAS in overitvijo Commom Criteria.

Simulator Utimaco HSM CP5 temelji na različici programske opreme SecurityServer CP5, ki je namenjena za strojni varnostni modul (HSM), skladen z eIDAS in overitvijo Common Criteria. Z izpolnjevanjem varnostnih zahtev, opredeljenih v različnih tehničnih standarih ETSI, podpira ponudnike storitev zaupanja, ti. Trust Service Providers (TSPs). Področja uporabe vključujejo z eIDAS skladno ustvarjanje kvalificiranih digitalnih podpisov in oddaljeno podpisovanje, kot tudi izdajanje digitalnih potrdil, zahtevkov OCSP in časovno žigosanje.

Simulator CP5 deluje brez nameščanja dodatne strojne opreme. Vključuje orodja za upravljanje in konfiguracijo ter tudi natančna navodila za delo. Uporabnikom omogoča obsežno preizkušanje in ovrednotenje implementacije HSM, na primer s preverjanjem različnih konfiguracijskih možnosti in nastavitev aplikacij, porazdelitev obremenitev ter visoke razpoložljivosti.

Simulator Utimaco HSM CP5 je na voljo za preizkus tukaj.

Novice

Nova različica programske opreme za Utimaco HSM Nova različica programske opreme za Utimaco HSM 17.09.2019 Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM, je za svoje HSM-je izdal novo različico strojne programske...
Preberi več...
ADSS Server SAM Appliance odobren kot QSCD in QSealCD ADSS Server SAM Appliance odobren kot QSCD in QSealCD 09.09.2019 Ascertia ADSS SAM Appliance je prva naprava za ustvarjanje kvalificiranega podpisa (QSCD), ki ustreza novim eIDAS predpisom...
Preberi več...
Hrvaški AKD z Utimaco HSM Hrvaški AKD z Utimaco HSM 30.08.2019 Hrvaško podjetje AKD je izbralo kakovostne strojne varnostne/šifrirne module HSM Utimaco. 
Preberi več...
CREA plus podpira evropski matematični kongres CREA plus podpira evropski matematični kongres 29.08.2019 CREA plus podpira 8. evropski matematični kongres, ki bo potekal od 5. do 11. julija 2020 v Sloveniji.
Preberi več...
Razvoj dodatnih funkcionalnosti v HSM Razvoj dodatnih funkcionalnosti v HSM 23.08.2019 Preoblikujte svoje ideje za nove mehanizme ustvarjanja kriptografskih ključev ali obdelave podatkov po meri v aplikacije...
Preberi več...