Hrvaški kartični procesor EGCP z Utimaco HSM

Utimaco frontHrvaški kartični procesni center EGCP je izbral kakovostne strojne varnostne/šifrirne module HSM Utimaco.

Varen pomnilniški ključ USB iStorage datAshur Pro s prvo evropsko varnostno overitvijo

datAshur PRO WATERAngleško podjetje iStorage je v letošnjem letu uspešno pridobilo prvi evropski varnostni certifikat za enega izmed svojih najprepoznavnejših izdelkov za varno hrambo podatkov, varen pomnilniški ključ USB datAshur Pro.

Šifriranje elektronske pošte in izmenjave datotek

cryptshare3 logo 2014Le malo uporabnikov se zaveda, da je domala vsa poslana in prejeta elektronska pošta, vključno s priponkami, radovednim na voljo za preprosto prestrezanje.

Programski geselnik Gemalto IDProve 500 za PC

Gemalto IDProve 500Gemalto za ustvarjanje enkratnih gesel (OTP) zagotavlja tudi programski generator enkratnih gesel oz. geselnik (ang. soft/pc token) za osebni računalnik z operacijskim sistemom Windows.

Nova različica Gemalto IDConfirm 1000

Gemalto IDConfirm IDProve 4Gemalto je izdal novo različico sodobnega avtentikacijskega strežnika OTP IDConfirm 1000 6.3, ki sedaj omogoča tudi uporabo novega programskega geselnika OTP na PC z Windows IDProve 500 in pa uporabo strojnega varnostnega modula (HSM) SafeNet Luna SA. 

CREA plus sponzor konference INFOSEK 2014

IK CB 1 CREA plus je bila sponzor največjega dogodka v Sloveniji s področja informacijske varnosti.

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več