HID Global med najboljšimi ponudniki rešitev za avtentikacijo v letu 2018

HID Logo.563b75591b07a.596e35e03a282HID Global, vodilni globalni ponudnik rešitev za zanesljivo identiteto, je danes razglasil, da ga je revija o poslovni varnosti Enterprise Security Magazine uvrstila med deset najboljših ponudnikov tehnologije večstopenjskega preverjanja pristnosti na svetu.

CREAplus Italia prisotna na Cyber-Crime Conference 2017 v Rimu

991fc0 3f94bc0a43334e5bb02943c968baf84f mv2 d 4961 3508 s 4 2Meseca aprila 2017 je podjetje CREAplus Italia uspešno sodelovalo na konferenci s področja kibernetske varnosti "Cyber-Crime Conference 2017", ki jo je v Rimu organizirala založniška družba Tecna Editrice.

CREA plus prejemnik nagrade za najboljši projekt informatike leta 2016

DSI 2017 1V sklopu letošnjih Dnevov slovenske informatike v Portorožu (DSI 2017) je podjetje CREA plus prejelo priznanje E-nagrada 2017 za najboljši projekt informatike leta 2016!

Večje farmacevtsko podjetje z Utimaco HSM

Utimaco frontVečje slovensko farmacevtsko podjetje se je odločilo za uporabo kakovostnih strojnih varnostnih modulov (HSM) proizvajalca Utimaco.

Pošta Slovenije - uradni prodajalec rešitev Gemalto

Posta Slovenije logo1Pošta Slovenije je pridobila status uradnega prodajalca rešitev Gemalto (Official Gemalto Reseller, OGR).

DataLocker DL3 FE - zares varen disk

DataLocker DL3 FE FIPS EditionZunanji disk DataLocker DL3 FE omogoča zaščito podatkov po najstrožjih merilih. DL3 FE je prvi disk na svetu, ki se ponaša z dvema neodvisnima kriptoprocesorjema.

datAshur SSD - z USB 3.0 in kapaciteto do 240GB

iStorage datAshur SSD v shape good old edtiStorage, specialist za zaščito in varno prenašanje podatkov, je predstavil šifriran pomnilniški ključ USB SSD z USB 3.0 in z zmogljivostjo kar 240GB

Izdelki iStorage v slovenskih spletnih trgovinah

Datashur personal 2Nakup varnih zunanjih in prenosnih diskov ter varnih pomnilniških ključev USB proizvajalca iStorage je sedaj mogoč v več slovenskih spletnih trgovinah.

HID ActivClient za Linux

HID ActivClientHID, proizvajalec medprogramja ActivClient, je izdal različico za uporabo pametne kartice HID/ActivIdentity in pametnega ključa USB ActivKey v operacijskih sistemih Linux.

MS Office 365 z enkratnim geslom

Gemalto O365 logo 3Dostop do oblačnih storitev je mogoče preprosto in učinkovito zaščititi z dvofaktorskim overjanjem.

Overjanje dostopa z enkratnim geslom

Gemalto IDConfirm IDProve 2Statična gesla omrežij in informacijskih sistemov v organizaciji nikakor več ne ščitijo dovolj. Ustrezno zaščito zagotavlja sistem overjanja z enkratnim geslom (OTP).

Delovanje v Windows 8/8.1 in podpora VOIP

VOIP

IndependenceKey deluje tudi v Windows 8 in 8.1. Omogoča tudi strojno šifriranje pogovorov prek VOIP.

Od sedaj naprej je vsestransko šifrirno napravo USB IndependenceKey mogoče uporabljati tudi v operacijskem sistemu Windows 8 in Windows 8.1. Obenem IndependenceKey omogoča sedaj tudi strojno in sprotno šifriranje pogovorov prek VOIP, s čimer lahko je pogovor ščiten pred morebitnim prisluškovanjem.

HID ActivClient za Windows 8/8.1/10

HID ActivClient2HID, proizvajalec medprogramja ActivClient, je izdal novo različico v7.0.2 za delovanje pametne kartice/ključa USB HID/ActivIdentity v Windows 8/8.1/10.

Končno zares varno spletno bančništvo

ezio_plug_and_sign_verticalGemalto, vodilni ponudnik rešitev za digitalno varnost, s pametnim pomnilniškim ključem USB Ezio Plug&Sign (IDBridge K3000) zagotavlja zares varno spletno bančništvo.

Čitalnik pametnih kartic SIM IDBridge K50

Gemalto_USB_Shell_Token_V3_-_open_-_horizontalČitalnik pametnih kartic formata SIM Gemalto IDBridge K50 odlikuje prepoznava poskusa odpiranja, vodoodpornost, elegantna oblika, zanesljivost delovanja, hitrost ter vgrajena podpora zanj v vseh novejših operacijskih sistemih.

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več