Tehnični prodajni trening za Utimaco HSM v Mariboru

Utimaco HSM 1Utimaco bo v sredo, 20. junija 2018, v Mariboru izvedel brezplačni tehnični prodajni trening za strojne varnostne module (HSM) Utimaco.

Utimaco z namero za prevzem Atalle

AtallaUtimaco, drugi najpomembnejši ponudnik strojnih varnostnih modulov HSM na svetu, je izrazil namero za prevzem poslovne linije strojnih varnostnih modulov HSM Atalla in ESKM družbe Micro Focus, ki sta bili prej v lasti Hewlett Packard Enterprise (HPE).

 

Tehnično izobraževanje za Utimaco HSM v Milanu

technical training utimaco hsmPodjetje CREA plus bo kot pooblaščeni Utimaco partner izvedel tehnično izobraževanje za strojne varnostne module (HSM) Utimaco v Milanu, Italija, 4. in 5. oktobra 2018.

Tehnično izobraževanje za Utimaco HSM na Dunaju

Utimaco HSM Tech Training Vienna April 2018Podjetje CREA plus je kot pooblaščeni Utimaco partner ponovno uspešno izvedlo tehnično izobraževanje za strojne varnostne module (HSM) Utimaco, tokrat na Dunaju, Avstrija.

HID Approve prejel nagrado za izdelek leta na RSA 2018

heroHID Global-ova mobilna aplikacija za preverjanje pristnosti HID Approve je na konferenci RSA 2018 v San Franciscu prejela nagrado za najboljši novi izdelek leta za odličnost na področju informacijske varnosti (Info Security Global Excellence Awards).

Gorenjska banka s HID ActivID

gorenjska banka logo 1Gorenjska banka se je odločila za uporabo sodobne univerzalne avtentikacijske rešitve HID ActivID Authentication appliance, ki zaposlenim in poslovnim partnerjem omogoča varen oddaljeni dostop.

Utimaco na konferenci RiSK v Beogradu

 

RISK Conference 2017Na željo mnogih lokalnih partnerjev se je konferenca RiSK, regijski dogodek na področju informacijske varnosti, letos ponovno vrnila v Beograd. Dogodek se je odvijal 24. maja 2017 v hotelu Hyatt Regency. Letošnje konference RiSK se je udeležilo tudi podjetje CREA plus, skupaj z nemškim proizvajalcem varnostnih rešitev – podjetjem Utimaco IS.

Upravljanje kriptografskih ključev za oblak – Utimaco White Paper

csm Fotolia 85391222 XXL Slider White Paper Frost Sullivan d4fff936c8Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM (ang. Hardware Security Modules), je objavil »White Paper« na temo upravljanja kriptografskih ključev za oblak.

Upravljanje kriptografskih ključev za oblak – Utimaco White Paper (2)

csm Fotolia 85391222 XXL Slider White Paper Frost Sullivan d4fff936c8Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM (ang. Hardware Security Modules), je objavil »White Paper« na temo upravljanja kriptografskih ključev za oblak.

Varovanje DNSSEC z Utimaco HSM

Utimaco box mit karten cutUtimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM (ang. Hardware Security Modules), je objavil nov »White Paper« na  temo pomena varovanja DNSSEC z Utimaco HSM-ji.

CREA plus pripravila poseben sklop tehnične dokumentacije za Utimaco HSM

Utimaco frontPodjetje CREA plus je kot zaupanja vreden Utimacov partner pri prodaji, integraciji in izobraževanju na področju strojnih varnostnih modulov (HSM - Hardware Security Modules) pripravilo tudi obsežen sklop tehnične dokumentacije na temo namestitve in zagona naprav Utimaco HSM v slovenskem jeziku. 

HID Global z novo mobilno aplikacijo HID Approve

approve imageHID Global, vodilno podjetje na področju varnostnih rešitev za upravljanje z digitalno identiteto, je razvilo mobilno aplikacijo HID Approve, ki pametne mobilne naprave spreminja v naprave za potrjevanje oz. avtentikatorje, ki preverjajo in potrjujejo zahteve za spletni dostop in transakcije, kot so digitalne bančne transakcije ali potrjevanje oddaljenega dostopa do korporativnega okolja. Na ta način HID Approve dodaja novo raven varnosti za transakcije tako zaposlenih kot potrošnikov.

APIS IT z Utimaco HSM

Utimaco HSM 8 PCIHrvaška družba APIS IT se je za svojo  certifikatsko agencijo odločila za uporabo kakovostnih strojnih varnostnih modulov (HSM) proizvajalca Utimaco.

Halcom CA z Utimaco HSM

Utimaco frontDružba Halcom d.d. se je za svojo kvalificirano certifikatsko agencijo Halcom CA odločila za uporabo kakovostnih strojnih varnostnih modulov (HSM) proizvajalca Utimaco.

Vzajemna z Gemalto IDConfirm 1000 in IDProve 100

Gemalto O365 pic13 IDProve 300Zavarovalnica Vzajemna je uspešno namestila Gemalto IDConfirm 1000 in uporablja geselnike Gemalto IDProve 100 za dvofaktorsko overjanje.

Varen prenosni disk diskAshur s kar 2TB

iStorage diskAshur1

iStorage je predstavil prvi šifriran prenosni disk na svetu z zmogljivostjo kar 2TB.

Čitalnik pametnih kartic Identive CLOUD 2700

Identive CLOUD 2700Idenitve je predstavil novi čitalnik pametnih kartic Identive CLOUD 2700R. Gre za sodobni namizni čitalnik PC/SC in CCID za računalnike s prostim priključkom USB.

Nova identifikacijska izkaznica za člane Odvetniške zbornice Slovenije

identifikacijska_kartica_ozs_frontČlani Odvetniške zbornice Slovenije (OZS) prejmejo novo odvetniško identifikacijsko izkaznico. Nova identifikacijska izkaznica, opremljena s podatki in fotografijo člana Odvetniške zbornice Slovenije, je obenem tudi sodobna pametna kartica za varno shranjevanje in uporabo digitalnih potrdil potrebnih pri elektronskem poslovanju.

Čitalnik pametnih kartic za prenosnik - vedno s seboj

PCMCIA_Reader ActivIdentity_ExpressCard_Reader Čitalnik pametnih kartic izvedbe PCMCIA ali ExpressCard omogoča, da imamo čitalnik vedno s seboj v prenosnem računalniku.

Čitalnik pametnih kartic za prenosnik - vedno s seboj

PCMCIA_ReaderActivIdentity_ExpressCard_ReaderČitalnik pametnih kartic izvedbe PCMCIA ali ExpressCard omogoča, da imamo čitalnik vedno s seboj v prenosnem računalniku.

Čitalnik kartic zdravstvenega zavarovanja GCR5500-Si

gemalto gcr dual slot reader

Čitalnik Gemalto GCR5500-Si je s strani Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije certificirani dvorežni čitalnik za delo s starimi in novimi karticami zdravstvenega zavarovanja.

Preventivni pregled čitalnika kartic zdravstvenega zavarovanja GCR5500-Si

gemalto gcr dual slot readerAli vaš čitalnik kartic zdravstve-nega zavaro-vanja Gemalto GCR5500-Si uporabljate že dalj časa?

Pametno upravljanje pametnih kartic .NET: vSEC:CMS Operator Token

Versatile_Security_vSEC_CMSProizvajalec sodobnih rešitev za upravljanje pametnih kartic Versatile Security je izdal novo različico vSEC:CMS Operator Token (serija T). Gre za sodobno rešitev za upravljanje pametnih kartic Gemalto .NET (ti. Card Management System - CMS) za organizacije vseh velikosti.

Deset ovrženih mitov o pametnih karticah

Pametna kartica Gemalto .NET Metka KogovšekTehnološke spremembe, kakor je tudi prehod na pametne kartice in infrastrukturo javnih ključev (PKI), lahko ustvarijo različne mite. Pri pametnih karticah je take mite mogoče zelo preprosto ovreči.

Deset ovrženih mitov o pametnih karticah

Pametna kartica Gemalto .NET Metka KogovšekTehnološke spremembe, kakor je tudi prehod na pametne kartice in infrastrukturo javnih ključev (PKI), lahko ustvarijo različne mite. Pri pametnih karticah je take mite mogoče zelo preprosto in hitro ovreči.

RN - Pametna kartica in pametni ključ USB Gemalto .NET

V aprilski številki Računalniških novic je bil objavljen kratek članek o aktualni pametni kartici in pametnem ključu USB Gemalto .NET.

Prebrati ga je mogoče tukaj.

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več