Nova različica rešitve Cryptshare za varno elektronsko pošto

cryptshare3 logo 2014Podjetje Befine Solutions AG je v objavilo novo različico programske opreme Cryptshare za varno izmenjavo elektronske pošte in datotek brez količinskih omejitev.

Utimaco z brezplačnim simulatorjem HSM za oblak

Utimaco SimulatorNemško podjetje Utimaco IS, vodilni ponudnik strojnih varnostnih modulov HSM, ponuja možnost uporabe brezplačnega simulatorja Utimaco HSM.

Utimaco na dogodku it-sa 2016

Utimaco frontUtimaco bo letos prisoten na varnostni konferenci it-sa (https://www.it-sa.de/en). it-sa je edina IT varnostna konferenca oz. sejem v nemško govoreči regiji ter eden izmed najpomembnejših svetovnih dogodkov na področju IT varnosti.

Utimaco HSM serija CSe z overitvijo FIPS

Utimaco box mit karten cutV septembru 2016 je vodilni proizvajalec naprav HSM Utimaco s strani ameriškega nacionalnega inštituta za standarde in tehnologijo NIST pridobil overitev FIPS tretje stopnje tudi za serijo svojih naprav z oznako CSe.

Podjetje Akrapovič s HID ActivID

akrapovic logoPodjetje Akrapovič, ki je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, se je odločilo za uporabo sodobne univerzalne avtentikacijske rešitve HID ActivID, ki njihovim zaposlenim omogoča varno povezovanje z oddaljenim dostopom. 

Podjetje Borzen s HID ActivID

Borzen logoPodjetje Borzen, izvajalec gospodarske javne službe dejavnosti operaterja trga z elektriko, se je odločilo za uporabo sodobne univerzalne avtentikacijske rešitve HID ActivID, ki njihovim zaposlenim omogoča varen oddaljeni dostop do informacijskega sistema podjetja. 

Banka Sberbank s HID ActivID

sberbank logoBanka Sberbank v Sloveniji se je odločila za uporabo sodobne univerzalne avtentikacijske rešitve HID ActivID, ki njihovim zaposlenim omogoča varno povezovanje z oddaljenim dostopom.

SKB banka s HID ActivID

skb banka logoSKB banka, članica skupine Societe Generale, se je za povečanje varnosti internetnega bančništva odločila za sodobno univerzalno avtentikacijsko rešitev HID ActivID.

Novi strežnik Utimaco za časovno žigosanje

Utimaco frontUtimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih rešitev, je z novo različico strežnika za časovno žigosanje TimestampServer 2.40 naznail izzid nove generacije rešitev TimestampServer.

Gemalto in Citrix XenApp & XenDesktop

Gemalto IDPrime 3840 EAL5PPSSCDPametna kartica/ključ USB Gemalto IDPrime preverjeno deluje s Citrix XenApp 7.6 & Citrix XenDesktop 7.6.

datAshur PRO - s hitrim USB 3.0

datAshur PRO upright resiStorage, specialist za zaščito in varno prenašanje podatkov, je predstavil nov šifriran pomnilniški ključ USB s hitrim vmesnikom USB 3.0

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več