Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM v Ljubljani

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREA plus je kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco uspešno izvedel praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne module (HSM) Utimaco na lokaciji stranke v Ljubljani, 25. in 26. julija 2019.

Simulator Utimaco HSM CP5 (eIDAS & CC)

Utimaco simulator CP5Nemško podjetje Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM v regiji, je za namene preizkušanja in vrednotenja izdalo brezplačni namenski simulator, skladen z eIDAS in overitvijo Commom Criteria.

Večje farmacevtsko podjetje z lastnim sistemom CMS

smart card keyboard iStock 117967798Podjetje CREA plus je uspešno zaključilo zahtevnejši projekt CMS (Credential Management System) za večje mednarodno farmacevtsko podjetje. Orodje CMS je plod lastnega razvoja in znanja v podjetju CREA plus.

Izdelki iStorage z overitvijo Citrix Ready

citrix readyVsi izdelki za zagotavljanje varnosti in zaščite podatkov proizvajalca iStorage so pridobili overitev Citrix Ready.

datAshur Personal – odlična izbira za vsakogar

dataP 3Varen pomnilniški ključ USB datAshur Personal je ustvarjen za vsakodnevno rabo. S sodobnim  izgledom in dostopno ceno je odlična izbira za vsakogar, ki potrebuje kakovosten in priročen varen pomnilniški ključ.

Varno spletno nakupovanje s čitalci Gemalto Ezio

fotkaGEMALTO edited-5Novi prenosni čitalci Gemalto Ezio omogočajo varno nakupovanje v spletnih trgovinah z varnostnim mehanizmom MasterCard SecureCode ali Verified by VISA.

Novi Kanguru Defender Elite200

DefenderElite200TransparentReflectReversedKljuč Defender Elite200 v svoji kategoriji nima konkurence. V njem sta končno združena varen šifriran pomnilniški ključ in mehansko stikalo za nastavljanje načina ali samo za branje (način »read-only«) ali za branje in pisanje. Varni šifrirani pomnilniški ključ Kanguru Defender Elite200 je s svojimi lastnostmi odličen za organizacije in podjetja, ki zahtevajo najvišji standard za varnost svojih podatkov. 

Novi Kanguru FlashBlu30™ – z USB 3.0

FlashBlu 30 onTransparentReflectReversedwIconsNovi Kanguru FlashBlu30™ se ponaša z izjemno hitrim vmesnikom USB 3.0. Skupaj z mehanskim stikalom, s katerim je mogoče ključ zaklepati samo na funkcijo branja (način »read-only«), predstavlja odlično rešitev za prenašanje podatkov.

Kanguru Flashblu II™ – brez možnosti okužbe z virusom

FlashBlu II onTransparentReflectKanguru Flashblu II™ je zaradi njegove priročne in lahke zasnove popoln popotnik za vsakogar. Njegova najboljša lastnost je mehansko stikalo, s katerim je mogoče ključ zaklepati samo na funkcijo branja (način »read-only«).

Hypo banka z Gemalto IDConfirm 1000 in IDProve 300

Gemalto O365 pic13 OTP phoneTudi Hypo banka se je za dvofaktorsko overjanje znotraj organizacije odločila za rešitev Gemalto IDConfirm 1000 in geselnike Gemalto IDProve 300.

Hrvaška Fina izbrala pametni ključ USB Gemalto

IDBridge K30Hrvaška finančna agencija Fina je za svoje uporabnike izbrala pametni ključ USB Gemalto.

MonitorPro: Neodvisni ključek

MonitorPro logo

V reviji MonitorPro je opisana vsestranska šifrirna naprava IndependenceKey.

HID ActivClient za varno e-poslovanje

HID ActivClientHID, proizvajalec medprogramja ActivClient, je za varnejše e-poslovanje izdal popravek za uporabo čitalnikov pametnih kartic HID z vgrajeno tipkovnico za PIN.

Kako zaščititi občutljive podatke?

Data Locker DL3 blueObčutljivi podatki na prenosnih medijih in v oblaku predstavljajo enega največjih izzivov informacijske varnosti. Kako jih primerno zaščititi?

Varne pomnilniške rešitve Kanguru v preverjanju po merilih Common Criteria

Kanguru_Defender_Common_Criteria_EAL2_logo

Podjetje Kanguru Solutions je družino varnih pomnilniških ključev USB Kanguru Defender in rešitev za oddaljeno upravljanje Kanguru Remote Management Console (KRMC) predalo v preverjanje po merilih Common Criteria za informacijsko varnost.

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več