Ministrstvo v Črni gori z Utimaco HSM

utimaco LAN V5 4Ministrstvo v Črni gori je izbralo kakovostne strojne varnostne/šifrirne module HSM Utimaco. 

Nove različice programske opreme za Utimaco HSM

utimaco LAN V5 4Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM, je za svoje HSM-je izdal nove različice programske opreme SecurityServer 4.21 in CryptoServer SDK 4.21.

Nova KBM z Utimaco HSM

Utimaco HSM 1Druga največja slovenska banka Nova KBM (NKBM) je izbrala kakovostne strojne varnostne/šifrirne module HSM Utimaco.

Utimaco HSM serija CSe skladna s PCI

Utimaco box mit karten cut

Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM, je za svojo serijo CSe od telesa PCI Standards Security Council (PCI SSC) prejel potrdilo o skladnosti s standardom PCI HSM 2.0.

Samoborska banka s HID ActivID

samoborska logoSamoborska banka na Hrvaškem je za varno uporabo internetnega bančništva uvedla sodobno univerzalno avtentikacijsko rešitev HID ActivID.

Novi HID ActivClient za Windows

HID ActivClient2HID Global, proizvajalec zmogljivega medprogramja ActivClient, je izdal novo različico 7.1.

Gemalto in HID/ActivIdentity z Windows 10

win10Pametne kartice/ključi USB Gemalto in HID/ActivIdentity so podprti tudi v najnovejšem operacijskem sistemu Microsoft Windows 10.

Gemalto & MacOS 10.10 (Yosemite)

usbshelltokenv2Za pametne kartice/ključe USB Gemalto je na voljo podpora za MacOS 10.10 (Yosemite).

Novi generator enkratnih gesel HID Flexi Token

HID activid flexi token two sml2HID Global je ponudil novi strojni geselnik s tipkovnico za PIN, HID ActivID Flexi Token.

Hypo banka na Hrvaškem z rešitvami HID Global

Hypo Croatia photoHypo Alpe-Adria-Bank na Hrvaškem za zagotavljanje varnega dostopa uporabnikov v spletno in mobilno banko uporablja varnostne rešitve proizvajalca HID Global.

Gemalto prevzema SafeNet

logo Gemalto smallGemalto, vodilni na področju digitalnih varnostnih rešitev v svetovnem merilu, je naznanil sklenitev dogovora o prevzemu podjetja SafeNet, vodilnega na področju rešitev za zaščito podatkov.

Kartica za e-poslovanje sodišč

kartica Sodisce A2Center za informatiko Vrhovnega sodišča je pričel z uvajanjem kartice za e-poslovanje sodišč.

Članska izkaznica Zdravniške zbornice Slovenije

ZZS clanska izkaznica spredajZdravniška zbornica Slovenije (ZZS) je za svoje člane uvedla prenovljeno člansko izkaznico.

Programski geselnik Gemalto IDProve 300 za mobilne naprave

Gemalto O365 pic13 OTP phoneGemalto za ustvarjanje enkratnih gesel (OTP) na mobilnih napravah (pametni telefoni in tablice) zagotavlja tudi programski generator enkratnih gesel oz. geselnik (ang. soft/mobile token) za mobilne naprave.

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več