Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM v Bratislavi

shutterstock 298735595Podjetje CREA plus bo kot pooblaščeni Utimaco partner izvedel praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne module (HSM) Utimaco v Bratislava, Slovaška Republika, 14. in 15. marec 2019.

Nova programska oprema SecurityServer za Utimaco HSM

Utimaco frontUtimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih rešitev, je za vse aplikacije v oblaku pripravil novo različico programske opreme SecurityServer za svoje strojne varnostne module HSM. Utimaco SecurityServer 4.10 je nova generacija programske opreme za HSM, prilagojena tudi že za aplikacije v oblaku.

Gemalto IDPrime MD 840 kot kartica microSD

Gemalto IDPrime MD 8840 3Gemalto je izdal pametno kartico IDPrime MD 840 za varno shranjevanje in uporabo digitalnih potrdil tudi v obliki in velikosti kartice microSD.

Neuničljiv prenosni diskAshur Pro

iStorage diskAshur Pro 1iStorage je predstavil dva nova, še bolj varna šifrirana prenosna diska, diskAshur Pro in diskAshur Pro SSD.

Kartica Gemalto z overitvijo CC EAL5+ / PP SSCD

Gemalto IDPrime 3840 EAL5PPSSCDPametna kartica Gemalto IDPrime MD je prejela certifikat CC EAL5+ / PP SSCD.

Brisanje digitalnih potrdil na pametni kartici/ključu USB s Firefox-om

USB Shell Token black

Pametna kartica Gemalto .NET IDPrime 510 promo

Brisanje digitalnih potrdil na pametni kartici/ključu USB Gemalto .NET z brskalnikom Mozilla Firefox od različice 19.0 naprej ni več mogoče.

Ali naj izklopim funkcijo Auto-Run (samodejni zagon) na mojem računalniku?

To je ponekod varnostno priporočljivo. Slabost tega je, da je potrebno pametni pomnilniški ključ USB Gemalto .NET K3000 zaganjati ročno.

Zakaj se pametni pomnilniški ključ USB Gemalto .NET K3000 ne zažene samodejno?

Verjetno je na računalniku onemogočena funkcija Auto-Run (samodejni zagon). V tem primeru je potrebno pametni pomnilniški ključ USB Gemalto .NET K3000 zagnati ročno preko upravitelja datotek z dvojnim klikom na datoteko Start.exe.

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več