HID Global je prevzel podjetje Crossmatch

crossmatch greyHID Global je prevzel vodilno podjetje za upravljanje biometrične identitete in varnega overjanja Crossmatch. Z rešitvami podjetja Crossmatch HID dopolnjuje svoj nabor strojne in programske opreme za varno poslovanje.

Pridobitev prinaša izboljšane rešitve za civilne vladne, obrambne in komercialne aplikacije ter varno programsko rešitev za večfaktorsko preverjanje pristnosti.

Podjetje Crossmatch se nahaja na Floridi v ZDA in je bil ustanovljen leta 1996. Trenutno zaposluje več kot 270 ljudi. Ponudba podjetja vključuje vrsto bralnikov, modulov, senzorjev in programskih knjižnic za razvijalce (SDK) ter rešitev DigitalPersonal za varno preverjanje pristnosti.

 

Novice

Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM v Ljubljani

shutterstock 298735595Podjetje CREA plus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedel praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco v Ljubljani, 5. in 6. decembra 2019.

Več

Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM v Pragi

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREA plus je kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco uspešno izvedel praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne module (HSM) Utimaco v Pragi, 26. in 27. septembra 2019.

Več