HID Global je prevzel podjetje Crossmatch

crossmatch greyHID Global je prevzel vodilno podjetje za upravljanje biometrične identitete in varnega overjanja Crossmatch. Z rešitvami podjetja Crossmatch HID dopolnjuje svoj nabor strojne in programske opreme za varno poslovanje.

Pridobitev prinaša izboljšane rešitve za civilne vladne, obrambne in komercialne aplikacije ter varno programsko rešitev za večfaktorsko preverjanje pristnosti.

Podjetje Crossmatch se nahaja na Floridi v ZDA in je bil ustanovljen leta 1996. Trenutno zaposluje več kot 270 ljudi. Ponudba podjetja vključuje vrsto bralnikov, modulov, senzorjev in programskih knjižnic za razvijalce (SDK) ter rešitev DigitalPersonal za varno preverjanje pristnosti.

 

Novice

Nova različica programske opreme za Utimaco HSM

utimaco LAN V5 4Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM, je za svoje HSM-je izdal novo različico strojne programske opreme SecurityServer 4.30 in SDK.

Več

ADSS Server SAM Appliance odobren kot QSCD in QSealCD

Ascertia SAM Appliance pic6Ascertia ADSS SAM Appliance je prva naprava za ustvarjanje kvalificiranega podpisa (QSCD), ki ustreza novim eIDAS predpisom in ETSI / CEN standardom EN 419 241-1 in zaščitnemu profilu EN 419241-2 za zagotavljanje najvišje stopnje zaupanje pri ustvarjanju kvalificiranih oddaljenih podpisov.

Več