Razvoj dodatnih funkcionalnosti v HSM

utimaco LAN V5 4Preoblikujte svoje ideje za nove mehanizme ustvarjanja kriptografskih ključev ali obdelave podatkov po meri v aplikacije v varnem okolju strojnega varnostnega modula (HSM).

Svojo najobčutljivejšo kodo lahko sedaj izvajate v varnem okolju strojnega varnostnega modula (HSM), ki je odporen proti nedovoljenim posegom. Aplikacije, ki se izvajajo v varnem okolju, lahko šifrirajo / dešifrirajo in obdelujejo podatke ter upoštevajo vsa pravila HSM, ki urejajo in dovoljujejo uporabo kriptograsfkih ključev. Programska oprema po meri v HSM se lahko uporablja za različne scenarije, ki vključujejo kriptografijo in poslovno logiko povezano z bančništvom, pametnim merjenjem, digitalnim podpisovanjem in šifriranjem podatkov.

Za varen razvoj programske opreme so potrebne posebne spretnosti, na primer uporaba najboljših praks in preprečevanje varnostnih tveganj in ozkih grl. Strokovnjaki CREA plus imajo izkušnje in strokovno znanje pri razvoju modulov programske opreme po meri za Utimaco HSM.

Več...

Novice

Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM v Ljubljani

shutterstock 298735595Podjetje CREA plus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedel praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco v Ljubljani, 5. in 6. decembra 2019.

Več

Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM v Pragi

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREA plus je kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco uspešno izvedel praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne module (HSM) Utimaco v Pragi, 26. in 27. septembra 2019.

Več