Razvoj dodatnih funkcionalnosti v HSM

utimaco LAN V5 4Preoblikujte svoje ideje za nove mehanizme ustvarjanja kriptografskih ključev ali obdelave podatkov po meri v aplikacije v varnem okolju strojnega varnostnega modula (HSM).

Svojo najobčutljivejšo kodo lahko sedaj izvajate v varnem okolju strojnega varnostnega modula (HSM), ki je odporen proti nedovoljenim posegom. Aplikacije, ki se izvajajo v varnem okolju, lahko šifrirajo / dešifrirajo in obdelujejo podatke ter upoštevajo vsa pravila HSM, ki urejajo in dovoljujejo uporabo kriptograsfkih ključev. Programska oprema po meri v HSM se lahko uporablja za različne scenarije, ki vključujejo kriptografijo in poslovno logiko povezano z bančništvom, pametnim merjenjem, digitalnim podpisovanjem in šifriranjem podatkov.

Za varen razvoj programske opreme so potrebne posebne spretnosti, na primer uporaba najboljših praks in preprečevanje varnostnih tveganj in ozkih grl. Strokovnjaki CREA plus imajo izkušnje in strokovno znanje pri razvoju modulov programske opreme po meri za Utimaco HSM.

Več...

Novice

Nova različica programske opreme za Utimaco HSM

utimaco LAN V5 4Utimaco, vodilni proizvajalec strojnih varnostnih modulov HSM, je za svoje HSM-je izdal novo različico strojne programske opreme SecurityServer 4.30 in SDK.

Več

ADSS Server SAM Appliance odobren kot QSCD in QSealCD

Ascertia SAM Appliance pic6Ascertia ADSS SAM Appliance je prva naprava za ustvarjanje kvalificiranega podpisa (QSCD), ki ustreza novim eIDAS predpisom in ETSI / CEN standardom EN 419 241-1 in zaščitnemu profilu EN 419241-2 za zagotavljanje najvišje stopnje zaupanje pri ustvarjanju kvalificiranih oddaljenih podpisov.

Več