Razvoj dodatnih funkcionalnosti v HSM

utimaco LAN V5 4Preoblikujte svoje ideje za nove mehanizme ustvarjanja kriptografskih ključev ali obdelave podatkov po meri v aplikacije v varnem okolju strojnega varnostnega modula (HSM).

Svojo najobčutljivejšo kodo lahko sedaj izvajate v varnem okolju strojnega varnostnega modula (HSM), ki je odporen proti nedovoljenim posegom. Aplikacije, ki se izvajajo v varnem okolju, lahko šifrirajo / dešifrirajo in obdelujejo podatke ter upoštevajo vsa pravila HSM, ki urejajo in dovoljujejo uporabo kriptograsfkih ključev. Programska oprema po meri v HSM se lahko uporablja za različne scenarije, ki vključujejo kriptografijo in poslovno logiko povezano z bančništvom, pametnim merjenjem, digitalnim podpisovanjem in šifriranjem podatkov.

Za varen razvoj programske opreme so potrebne posebne spretnosti, na primer uporaba najboljših praks in preprečevanje varnostnih tveganj in ozkih grl. Strokovnjaki CREA plus imajo izkušnje in strokovno znanje pri razvoju modulov programske opreme po meri za Utimaco HSM.

Več...

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več