CREA plus s Cynet na konferenci INFOSEK

infosekNa konferenci INFOSEK bo CREA plus predstavila napredno rešitev Cynet 360 za odkrivanje kibernetskih napadov ter njihovo preprečevanje in obvladovanje.

V predavanju The age of Autonomous Breach Protection: Prepare, Confront and Respond to cyberthreats across the entire environment, ki ga bo izvedel Michele Barbiero, strokovnjak za varnost IT in direktor CREAplus Italia, bo predstavljena napredna rešitev za zaznavanje (odkrivanje) groženj in anomalij v IT okoljih ter njihovo preprečevanje in odpravljanje. Gre za rešitev Cynet 360 podjetja Cynet, ki je v veliko pomoč pri zagotavljanju zaščite pred vedno bolj prefinjenimi kibernetskimi napadi. Rešitev je dostopna vsaki organizaciji, ne glede na velikost in varnostno pripravljenost.

Cynet 360 je prva avtonomna varnostna platforma, ki združuje in avtomatizira 1) spremljanje in nadzor aktivnosti, 2) preprečevanje napadov in 3) odkrivanje in odzivanje v celotnem IT okolju organizacije. S pomočjo tehnologije Cynet Sensor FusionTM nenehno analizira aktivnosti v zaščitenem okolju: aktivnost uporabnika, obnašanje procesa ter omrežni promet za zagotavljanje ciljane zaščite pred nevarnostmi z visoko natančnostjo, skupaj z avtomatiziranimi postopki obvladovanja vseh glavnih vektorjev napadov. Med glavnimi prednostmi rešitve Cynet 360 je tudi varnostno operativni center (SOC) z delovanjem 24/7, ki zagotavlja odziv na napad, iskanje groženj in obvladovanje tveganj brez dodatnih stroškov.

Vljudno vabljeni v četrtek, 28. 11. ob 15:30, da skupaj spregovorimo o rešitvi Cynet, preden varnostni incidenti ohromijo vaše poslovanje.

Že sedemnajsta konferenca INFOSEK bo potekala med 27. in 29. 11. 2019 v konferenčnem centru Hotela Perle v Novi Gorici. Konferenca je v teh letih postala največji dogodek na področju informacijske varnosti v Sloveniji. Udeležencem ponuja številne možnosti, da se seznanijo z najnovejšimi smernicami in spoznanji, ki jih prinašajo prizadevanja za boljšo informacijska varnost.

Več podrobnosti o konferenci najdete na povezavi https://infosek.net/, podrobnosti o predavanju pa na https://infosek.net/predavanja#337.

 

 

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več