Z rešitvijo Cynet 360 proti kibernetskim napadom

Cynet Pic4Podjetje CREA plus je kot pooblaščeni partner družbe Cynet za zaščito organizacij pred kibernetskimi napadi pričel z uvajanjem rešitve Cynet 360 v regiji.

Cynet 360 je konsolidirana rešitev za zaščito pred kibernetskimi napadi. Mogoče jo je izjemno hitro namestiti, skozi enotni uporabniški vmesnik pa je preprosta za upravljanje. Integrira proaktivno spremljanje in nadzor informacijske tehnologije v organizaciji, preprečevanje in odkrivanje kibernetskih napadov ter celovito usklajevanje odziva na kibernetske napade.

Cynet je pionirsko udejanjil idejo o zaščiti notranjega okolja kot neločljive celote - uporabniških računov, datotek in procesov, omrežnega prometa ter gostiteljev.

Za več informacij vas vabimo, da nam pišete na pTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Novice

Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Več

Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Več