Pravno obvestilo

Pogoji uporabe spletnih strani

Vse informacije, podatki in gradiva na spletni strani www.creaplus.si in podstraneh so informativne narave. V družbi CREA plus d.o.o. se trudimo zagotavljati nemoteno delovanje spletnih strani in zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. CREA plus d.o.o. ne odgovarja za morebitne napake in nemoteno delovanje spletne strani, prav tako ne odgovarja za morebitno nastalo škodo nastalo na podlagi uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov na spletnih straneh www.creaplus.si.

Informacije in gradiva na spletnih straneh www.creaplus.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe CREA plus d.o.o. ali pravnih subjektov, katerih vsebine so vključene v te spletne strani.  

Predmetno pravno obvestilo lahko CREA plus d.o.o. kadarkoli spremeni ali izbriše brez predhodnega obvestila.

Politika zasebnosti

Vaše osebne podatke obravnavamo zaupno in v skladu z zakonskimi predpisi o varstvu podatkov in to politiko zasebnosti. Uporaba naše spletne strani je običajno mogoča brez posredovanja osebnih podatkov. Če se na naših straneh zbirajo osebni podatki (na primer ime, naslov ali e-poštni naslov), to poteka vedno na prostovoljni osnovi. Ti podatki ne bodo razkriti tretjim osebam brez vašega izrecnega soglasja.

Upoštevajte, da ima lahko prenos podatkov po internetu (na primer pri komunikaciji po elektronski pošti) varnostne ranljivosti. Popolna zaščita podatkov pred dostopom tretjih strank ni mogoča.

Piškotki

Spletne strani delno uporabljajo tako imenovane piškotke. Piškotki ne škodujejo vašemu računalniku in ne vsebujejo virusov. Piškotki se uporabljajo za izboljšanje uporabniške, učinkovite in varne naše ponudbe. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku in shranjene v vašem brskalniku. Večina piškotkov, ki jih uporabljamo, so tako imenovani "session cookies". Na koncu vašega obiska se bodo samodejno izbrisali. Drugi piškotki ostanejo shranjeni v vaši napravi, dokler jih ne izbrišete. Ti piškotki omogočajo, da ob naslednjem obisku prepoznamo vaš brskalnik. Brskalnik lahko nastavite tako, da boste obveščeni o nastavitvi piškotkov in piškotkov samo v posameznih primerih dovoli, sprejema piškotke za določene primere ali na splošno izključi in aktivira samodejno brisanje piškotkov ob zapiranju brskalnika. Onemogočanje piškotkov lahko omeji funkcionalnost tega spletnega mesta.

Ponudnik strani samodejno zbira in shranjuje podatke v tako imenovanih datotekah strežniških dnevnikov, ki nam jih vaš brskalnik samodejno posreduje. To so vrsta in različica brskalnika, operacijski sistem, URL, ime gostitelja, čas zahteve. Teh podatkov ni mogoče dodeliti določenim osebam. Pridržujemo si pravico, da te podatke naknadno preverjamo, če imamo sum o nezakoniti uporabi.

Stik z nami

Če nam pošljete poizvedbe ali prijavo prek kontaktnega obrazca ali elektronskega sporočila, bodo vaši podatki iz obrazca za poizvedbo, prijavo ali elektronskega sporočila, vključno s kontaktnimi podatki, ki ste jih tam poslali, shranjeni za obdelavo zahteve in v primeru nadaljnjih vprašanj. Teh podatkov ne bomo delili brez vašega soglasja. Osebne podatke, ki bi jih posredovali v poizvedbi, prijavi na dogodek ali izpopolnjevanje ali v prijavi na razpis za zaposlitev, hranimo še pet let po zaključku dogodka, izpopolnjevanja ali razpisa na katerega se prijavljate in jih po poteku tega roka izbrišemo. Priloge in dokazila o izpolnjevanju razpisnih pogojev neizbranih kandidatov za zaposlitev pobrišemo v roku 30 dni po zaključku razpisa. 

Novičnik

Če želite prejemati novice, ki so na voljo na spletnem mestu, potrebujemo od vas ime, e-poštni naslov in podatke, ki nam omogočajo, da preverimo, da ste lastnik navedenega e-poštnega naslova in da se strinjate s prejemom novičnika. Nadaljnji podatki se ne zbirajo. Te podatke uporabljamo izključno za dostavo zahtevanih informacij in jih ne posredujemo tretjim osebam. Svoje soglasje za shranjevanje podatkov, e-poštni naslov in njegovo uporabo za pošiljanje novic lahko kadar koli prekličete, na primer prek povezave "odjava" v glasilu.

Informacije, odpoved in izbris

Kadar koli imate pravico do informacije o shranjenih osebnih podatkih, njihovem izvoru in prejemniku ter namenu obdelave podatkov, kot tudi pravico do popravka ali izbrisa teh podatkov. Za dodatne informacije o osebnih podatkih nas kadar koli kontaktirajte na naše kontaktne podatke.

Določila in pogoji izvajanja izpopolnjevanj

Prijava

Na izpopolnjevanje se lahko prijavite preko naše spletne strani www.creaplus.si. Prijavnico najdete na strani pod opisom posameznega izpopolnjevanja.  Po oddaji prijavnice boste na posredovan e-poštni naslov prejeli potrditev prijave. Prijavnica velja kot naročilnica.

Za vsakega udeleženca je potrebeno izpolniti svojo prijavo. Registracije se obdelujejo po vrstnem redu prejetih prijav. Rok za prijavo je najkasneje 14 dni pred pričetkom tečaja. 

Odjava

Odjava od redno razpisanih terminov je lahko le pisna, najkasneje 30 dni pred pričetkom izpopolnjevanja. V primeru nepravočasne odjave ali neudeležbe zaračunamo polno ceno izpopolnjevanja, razen če sami poiščete nadomestnega udeleženca. Prijave so v celoti prenosljive znotraj iste organizacije. Prosimo, da nas pravočasno obvestite o nadomestnem udeležencu, tako da bodo naša evidenca in obvestila ustrezno posodobljeni.

Izvedba

Število udeležencev je omejeno na največ 12 v posamezni skupini, najmanjše število za izvedbo je 5. Izpopolnjevanje potrdimo najpozneje 5 dni pred pričetkom po e-pošti, skupaj z vsemi potrebnimi informacijami.

Plačilni pogoji

Po potrditvi izvedbe izpopolnjevanja po e-pošti pošljemo ponudbo/predračun, ki služi kot osnova za plačilo na naš transakcijski račun najpozneje do roka plačila na ponudbi/predračunu. Po opravljenem izpopolnjevanju vam pošljemo še račun za opravljeno storitev. 

Odpoved izpopolnjevanja

V kolikor posameznega izpopolnjevanja iz kakršnegakoli razloga na naši strani ni možno izpeljati, pošljemo pisno odpoved najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom izpopolnjevanja. V tem primeru že prejeta plačila vrnemo najpozneje v 5 delovnih dneh po odpovedi. V kolikor se udeleženec strinja, pa prijavo prenesemo na naslednji razpisan termin.

Popusti 

Popusti so na voljo za

  • prijavo večjega števila udeležencev iz iste organizacije.
  • za zgodnje prijave in plačila do najkasneje 1 meseca pred pričetkom izpopolnjevanja.
  • organizacije, ki so imele v zadnjih dveh letih na naših izpopolnjevanjih najmanj 6 udeležencev. 
  • dijake, študente in samoplačnike.

Termini in cene

V koledarju izpopolnjevanj oziroma pri samem opisu so cene navedene v € in ne vsebujejo DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe terminov in cen brez predhodnega opozorila. Pri pripravi in vnosu koledarja so možne manjše napake. V ceno izpopolnjevanja je vključeno gradivo, kosilo in osvežitev (pijača in prigrizki) med odmori. 

Za izpopolnjevanja, za katera termini še niso razpisani, si lahko zagotovite prosto mesto z evidenčno prijavo, na osnovi katere vas bomo obvestili o točnem terminu, takoj ko bo določen. 

Potovanje in nastanitev

Udeleženci si sami urejajo potovanje in nastanitev.