Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM v Mariboru

shutterstock 298735595Podjetje CREA plus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedel praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco v Mariboru, 13. in 14. februar 2020.

Z rešitvijo Cynet 360 proti kibernetskim napadom

Cynet Pic4Podjetje CREA plus je kot pooblaščeni partner družbe Cynet za zaščito organizacij pred kibernetskimi napadi pričel z uvajanjem rešitve Cynet 360 v regiji.

Hrvaški kartični procesor EGCP z Utimaco HSM

Utimaco frontHrvaški kartični procesni center EGCP je izbral kakovostne strojne varnostne/šifrirne module HSM Utimaco.

Varen pomnilniški ključ USB iStorage datAshur Pro s prvo evropsko varnostno overitvijo

datAshur PRO WATERAngleško podjetje iStorage je v letošnjem letu uspešno pridobilo prvi evropski varnostni certifikat za enega izmed svojih najprepoznavnejših izdelkov za varno hrambo podatkov, varen pomnilniški ključ USB datAshur Pro.

Šifriranje elektronske pošte in izmenjave datotek

cryptshare3 logo 2014Le malo uporabnikov se zaveda, da je domala vsa poslana in prejeta elektronska pošta, vključno s priponkami, radovednim na voljo za preprosto prestrezanje.

Programski geselnik Gemalto IDProve 500 za PC

Gemalto IDProve 500Gemalto za ustvarjanje enkratnih gesel (OTP) zagotavlja tudi programski generator enkratnih gesel oz. geselnik (ang. soft/pc token) za osebni računalnik z operacijskim sistemom Windows.

Nova različica Gemalto IDConfirm 1000

Gemalto IDConfirm IDProve 4Gemalto je izdal novo različico sodobnega avtentikacijskega strežnika OTP IDConfirm 1000 6.3, ki sedaj omogoča tudi uporabo novega programskega geselnika OTP na PC z Windows IDProve 500 in pa uporabo strojnega varnostnega modula (HSM) SafeNet Luna SA. 

CREA plus sponzor konference INFOSEK 2014

IK CB 1 CREA plus je bila sponzor največjega dogodka v Sloveniji s področja informacijske varnosti.

Novice

Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM

Technical Training Utimaco HSM Podjetje CREAplus, pooblaščeni izpopolnjevalni partner proizvajalca Utimaco, je uspešno izvedlo dvodnevno praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne module (HSM) Utimaco, 2. in 3. julija 2020, na lokaciji stranke.

Več

Blog: Sožitje veriženja podatkov in HSM

work 731198 1920Blog zapis: HSM & veriženje podatkov  - Sožitje veriženja podatkov in HSM

Utimaco CP5 HSM na seznamu EU QSCD

Utimaco CP5 HSM na seznamu EU QSCD Utimacov strojni varnostni modul (HSM) CP5 se nahaja na seznamu EU QSCD.

Več