Z rešitvijo Cynet 360 proti kibernetskim napadom

Cynet Pic4Podjetje CREA plus je kot pooblaščeni partner družbe Cynet za zaščito organizacij pred kibernetskimi napadi pričel z uvajanjem rešitve Cynet 360 v regiji.

Cynet 360 je konsolidirana rešitev za zaščito pred kibernetskimi napadi. Mogoče jo je izjemno hitro namestiti, skozi enotni uporabniški vmesnik pa je preprosta za upravljanje. Integrira proaktivno spremljanje in nadzor informacijske tehnologije v organizaciji, preprečevanje in odkrivanje kibernetskih napadov ter celovito usklajevanje odziva na kibernetske napade.

Cynet je pionirsko udejanjil idejo o zaščiti notranjega okolja kot neločljive celote - uporabniških računov, datotek in procesov, omrežnega prometa ter gostiteljev.

Za več informacij vas vabimo, da nam pišete na pTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Novice

Spletno predavanje o Utimaco Atalla HSM

shutterstock 298735595Ste želeli izvedeti več o gospodu Mohamedu M. Atalli in o napravi, imenovani Atalla Box? Registrirajte se za spletno predavanje v četrtek, 21. maja 2020 ob 10h.

Več

Spletno predavanje o Utimaco HSM

shutterstock 298735595Ste želeli izvedeti več o strojnih varnostnih modulih (HSM) proizvajalca Utimaco? Zdaj lahko. Registrirajte se za spletno predavanje v četrtek, 14. maja 2020 ob 10h.

Več

Spletno tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM

shutterstock 298735595Podjetje CREAplus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedelo tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco prek spleta, 4. in 5. junija 2020.

Več