Gorenjska banka s HID ActivID in HID Approve

Tudi heroGorenjska banka d.d. se je zaradi doseganja skladnosti z direktivo PSD2 in povečanja varnosti internetnega in mobilnega bančništva odločila za uvedbo rešitve HID ActivID Authentication Appliance z mobilno aplikacijo HID Approve.

Sodobna univerzalna avtentikacijska rešitev HID ActivID Authentication Appliance proizvajalca HID Global skupaj z mobilno aplikacijo HID Approve omogoča močno dvo-faktorsko overjanje za uporabnike internetnega in mobilnega bančništva, skladno z direktivo PSD2, ter varen oddaljeni dostop za zaposlene in zunanje tehnološke partnerje.

Vse funkcionalnosti HID Approve je s pomočjo razvojne knjižnice (Software Development Kit - SDK) HID Approve mogoče vgraditi v katerokoli mobilno aplikacijo.

PSD2 skladno rešitev za overjanje uporabnikov in potrjevanje bančnih transakcij HID ActivID Authentication Appliance tako v Sloveniji sedaj uporabljajo že Nova KBM, SKB banka, Banka Sparkasse, BKS banka, Uprava za javna plačila (UJP) in Gorenjska banka.

Več o rešitvi: HID Approve - Simple, secure mobile push authentication 

Novice

Spletno predavanje o Utimaco Atalla HSM

shutterstock 298735595Ste želeli izvedeti več o gospodu Mohamedu M. Atalli in o napravi, imenovani Atalla Box? Registrirajte se za spletno predavanje v četrtek, 21. maja 2020 ob 10h.

Več

Spletno predavanje o Utimaco HSM

shutterstock 298735595Ste želeli izvedeti več o strojnih varnostnih modulih (HSM) proizvajalca Utimaco? Zdaj lahko. Registrirajte se za spletno predavanje v četrtek, 14. maja 2020 ob 10h.

Več

Spletno tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM

shutterstock 298735595Podjetje CREAplus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedelo tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco prek spleta, 4. in 5. junija 2020.

Več