Obvladovanje kibernetske varnosti v podjetju

work 731198 1920Rezervirajte si čas v petek, 7.2.2020 od 9:00 do 11:00 v Ljubljani za aktualni dogodek na temo obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju.

Ob razmahu digitalnih storitev postajajo vprašanja kibernetske varnosti vsakodnevni problem za podjetja. Trendi kažejo velik porast vdorov in kršitev nedotakljivosti podatkov, ki kaže tudi vse večjo kompleksnost. 

Ste direktor informatike (CIO) ali glavni inženir informacijske varnosti (CISO) v večjem podjetju? Potem veste, kako zahtevno je krmariti med ponudbo različnih varnostnih rešitev, dejanskimi potrebami po varnosti v IT in omejenimi razpoložljivimi viri.

Splošno je znano, da je zaščita pred kibernetskimi napadi nujna, vseeno pa se zdi, da je način za dosego tega cilja zapleten. K težavnosti obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju prispeva tudi kronično pomanjkanje človeških virov z ustreznim strokovnim znanjem in usposobljenostjo ter nizka ozaveščenost zaposlenih.

Na brezplačnem dogodku bomo kratko predstavili stanje na področju kibernetske varnosti, predstavili potek najbolj pogostih napadov in potencialne posledice teh napadov ter možne preventivne in kurativne ukrepe ter orodja. Predstavnik enega največjih italijanskih sistemskih integratorjev Yarix bo predstavil uspešno uporabo orodja Cynet 360 pri njihovih strankah in tudi v njihovem operativnem centru kibernetske varnosti (SOC), kjer se vsakodnevno uspešno spopadajo s kompleksnimi kibernetskimi napadi. Predstavil bo celoten primer iz večjega podjetja od trenutka kibernetskega napada z izsiljevalskim virusom do zaključka uspešno izvedene obrambe in vzpostavitve ponovnega normalnega delovanja podjetja.

Večina dogodka bo potekala v angleškem jeziku. Število prijav je omejeno. Dogodek se izvaja na sedežu podjetja CREA plus v Ljubljani, https://goo.gl/maps/5yHhYyPJkzzwm6qe9.

Novice

Spletno predavanje o Utimaco Atalla HSM

shutterstock 298735595Ste želeli izvedeti več o gospodu Mohamedu M. Atalli in o napravi, imenovani Atalla Box? Registrirajte se za spletno predavanje v četrtek, 21. maja 2020 ob 10h.

Več

Spletno predavanje o Utimaco HSM

shutterstock 298735595Ste želeli izvedeti več o strojnih varnostnih modulih (HSM) proizvajalca Utimaco? Zdaj lahko. Registrirajte se za spletno predavanje v četrtek, 14. maja 2020 ob 10h.

Več

Spletno tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM

shutterstock 298735595Podjetje CREAplus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedelo tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco prek spleta, 4. in 5. junija 2020.

Več