Spletni seminar: Izsiljevalska programska oprema

CynetUdeležite se spletnega seminarja proizvajalca Cynet Security na temo novih platform XDR in zaščite pred izsiljevalskimi virusi (ransomware).

Pomanjkanje IT osebja, strokovnega znanja in ustreznih zaščit so najpogostejši razlogi, zaradi katerih so še posebej mala in srednje velika podjetja (MSP) ranljiva za naraščajoče število napadov z izsiljevalsko programsko opremo.

Vabljeni na spletni seminar v živo o novih platformah za razširjeno zaznavanje in odzivanje (eXtended Detection and Response - XDR), ki spreminjajo način zaščite pred izsiljevalsko programsko opremo. Spoznali boste širok nabor zaščit, ki so že vključene v platformo Cynet 360 proizvajalca Cynet Security - v petek, 11. 12. ob 18h - registrirajte se tukaj.

Novice

Utimaco CP5 VS-NfD opredeljen kot EU RESTRICTED

Utimaco frontStrojni varnostni modul HSM Utimaco CP5 VS-je bil uspešno overjen s strani Sveta Evropske unije (EU Council) in je sedaj opredeljen kot RESTREINT UE/EU RESTRICTED.

Več

Varnostni preizkus informacijskega sistema

Vavcer c2aIzkoristite subvencije v obliki vavčerja za kibernetsko varnost, ki jih za varnostni pregled informacijskega sistema podjetja razpisujeta Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIH Slovenije) in Slovenski podjetniški sklad (SPS).

Več

Borzen z Utimaco HSM

Utimaco frontSlovenska družba Borzen, operater trga z elektriko, je za varno hranjenje in upravljanje kriptografskih ključev izbrala kakovostni strojni varnostni/šifrirni modul HSM Utimaco.

Več

Spletni seminar o kibernetski varnosti za podjetja

Zagotavljanje kibernetske varnosti LI L 2Rezervirajte si čas za spletni seminar na izjemno aktualno temo zagotavljanja kibernetske varnosti v podjetjih, ki se bo odvil v sredo, 3. februarja 2021 ob 14:00.

Več

u.trust 360 - oddaljen nadzor in upravljanje HSM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlS platformo Utimaco u.trust 360 je omogočen odaljeni dostop do strojnih varnostnih modulov HSM Atalla lokalno ali v oblaku za izvajanje nadzora in konfiguracij ter priprave poročil o delovanju naprav.

Več