Zagotavljanje kibernetske varnosti LI L 2
Bolj kot se družba digitalizira, več je prostora za kibernetske napade pred katerimi se je potrebno zaščititi. 


Ste direktor informatike ali inženir informacijske varnosti? Potem veste, kako zahtevno je krmariti med ponudbo različnih varnostnih rešitev, dejanskimi potrebami po varnosti v IT in omejenimi razpoložljivimi viri.

Splošno je znano, da je zaščita pred kibernetskimi napadi nujna, vseeno pa se zdi, da je način za dosego tega cilja zapleten. K težavnosti obvladovanja kibernetske varnosti v podjetju prispeva tudi kronično pomanjkanje človeških virov z ustreznim strokovnim znanjem in usposobljenostjo ter nizka ozaveščenost zaposlenih.

Obstaja torej tudi preprostejši način zagotavljanja kibernetske varnosti, kot so ga vajeni vodje informatike ali informacijske varnosti v podjetjih. Podjetjem, ki šele pričenjajo z vzpostavljanjem kibernetske varnosti, pa je lahko prihranjena marsikatera boleča izkušnja, prihranijo pa lahko tudi precej evrov.

Pridružite se nam na spletnem seminarju in spoznajte način, kako učinkovito, preprosto, pregledno in cenovno ugodno vzpostaviti kibernetsko varnost v vašem podjetju.

O čem bomo govorili?

  • Zagotavljanje kibernetske varnosti podjetja na preprost, učinkovit in cenovno ugoden način.
  • Primer uvedbe in uporabe platforme Cynet 360 v slovenskih podjetjih.

Podatki o spletnem seminarju:

 Datum: sreda, 3. februar 2021
 Čas: 14:00 – 15:00  
Potrebna je predhodna registracija.
Seminar bo potekal v slovenskem jeziku.

 

Več informacij:
Prosim, stopite v stik z gospo Marjeto Zupančič na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite 0590 74 270.

 

Registracija:

Prosimo, vpišite vaše ime
Prosimo, vpišite vaš priimek
Prosimo, vpišite ime podjetja
Please select country
Prosimo, vpišite pravilen e-naslov
You have to agree with the Training and Webminar Terms and Conditions
*Obvezno polje

Novice

Varnostni preizkus informacijskega sistema

Vavcer c2aIzkoristite subvencije v obliki vavčerja za kibernetsko varnost, ki jih za varnostni pregled informacijskega sistema podjetja razpisujeta Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIH Slovenije) in Slovenski podjetniški sklad (SPS).

Več

Borzen z Utimaco HSM

Utimaco frontSlovenska družba Borzen, operater trga z elektriko, je za varno hranjenje in upravljanje kriptografskih ključev izbrala kakovostni strojni varnostni/šifrirni modul HSM Utimaco.

Več

Spletni seminar o kibernetski varnosti za podjetja

Zagotavljanje kibernetske varnosti LI L 2Rezervirajte si čas za spletni seminar na izjemno aktualno temo zagotavljanja kibernetske varnosti v podjetjih, ki se bo odvil v sredo, 3. februarja 2021 ob 14:00.

Več

u.trust 360 - oddaljen nadzor in upravljanje HSM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlS platformo Utimaco u.trust 360 je omogočen odaljeni dostop do strojnih varnostnih modulov HSM Atalla lokalno ali v oblaku za izvajanje nadzora in konfiguracij ter priprave poročil o delovanju naprav.

Več

Tehnično izpopolnjevanje za Utimaco HSM

Technical Training Utimaco HSM BG May 2019 20190613 101217 smlPodjetje CREAplus bo kot pooblaščeni partner proizvajalca Utimaco izvedel spletno praktično tehnično izpopolnjevanje za strojne varnostne/šifrirne module (HSM) Utimaco, 4. in 5. februarja 2020.

Več